Adójel Könyvelőiroda Kft

Könyvelőirodánk 2004-es megalakulása óta a környékbeli vállalkozások könyvelésében meghatározó és stabil szereplő. Tényleges múltja egészen 1992-re nyúlik vissza, mikor is a jelenlegi társaság elődjét 2 magánszemély megalapította.

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk rugalmasan alkalmazkodik az ügyfelek és a piac igényeihez.

  Fő tevékenységi körünk: számviteli, bérszámfejtői és adószakértői tevékenység.

 Eredményességünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ügyfeleink száma mára megközelíti a 250-et, az ő bizalmuk és elégedettségük a legfőbb motivációnk a mindennapokban.

Megbízóink számának növekedésével munkatársaink létszámát is folyamatosan bővítjük. Mára több, mint 20 fő dolgozik azon, hogy ügyfeleinknek magas minőségű, pontos, precíz szolgáltatást nyújtsunk.

Számos partnerünket hosszú évek óta ügyfeleink között tudhatjuk, közülük többen is a megalakulás óta üzleti partnereink. Új ügyfeleink nagy része már meglévő partnereink ajánlására lépett velünk kapcsolatba, ügyfélkörünk bővülése elsősorban ma is az ajánlásoknak köszönhető.

Megbízóink összetétele meglehetősen heterogén: egyéni vállalkozók, mezőgazdasági őstermelők ugyanúgy megtalálhatóak, mint az akár száz főt foglalkoztató vállalatok.

Az állandó partnerek kiszolgálása mellett eseti megbízásokat is örömmel fogadunk, ismereteink és portfóliónk bővülését eredményezik a változatos feladatok.

 Hiszünk a folyamatos fejlődésben, épp ezért számos előadáson, továbbképzésen, konferencián veszünk részt, szakmai csoportokban, klubokban egyeztetünk az ország számos szakemberével. Igyekszünk lépést tartani a folyamatosan fejlődő környezettel, ismerjük és használjuk a piacon megtalálható könyvelést, adótanácsadást támogató programokat, mi több, együttműködünk egyéb fejlesztő partnerekkel is.

Kollégáink szellemi frissességét, mentális jólétét szem előtt tartva havonta egy pénteki napon pihenőnapot biztosítunk – ezeket a napokat pihenésre, feltöltődésre fordítjuk.

A mind szélesebb megbízói kör kiszolgálása érdekében kollégáink a pénzügy és számvitel széles spektrumán mozogva végzik feladataikat. Többek között adószakértő, adótanácsadók, mérlegképes könyvelők, közgazdászok, TB és bérügyintézők és banki ügyintéző is segíti megbízóinkat a gazdasági életben.

 Irodánk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, ami ügyfeleink számára is garanciát jelent.

 Hisszük továbbá, hogy a könyvelőirodai tevékenység már nem merül ki a számlák feldolgozásában.

Éppen ezért komplex szolgáltatásban gondolkodunk, portfóliónkkal igyekszünk a vállalkozással kapcsolatos folyamatok mind szélesebb spektrumát lefedni, valamint a gazdasági élet számos területén tevékenykedő szakemberrel állunk partneri kapcsolatban, így megbízható szakembereket tudunk ajánlani könyvvizsgáló, termékdíj ügyintéző, pályázatíró, hitel ügyintéző, rendszerinformatika, vagy akár ügyvédi tevékenység esetében is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és Ön is hisz az általunk képviselt értékekben, további tájékoztatásért és egyedi árajánlatért keresse irodánkat!